Karim Rashid designar för BoConcept

Karim Rashid erbjuder en kravlös casual living på amerikanskt manér med starka färger, böljande mönster och mjukt barbapappiga former. Nu designar den futuristiske popdesignern en kollektion för BoConcept.

Bra design kan förändra världen till det bättre! Så sa Karim Rashid i en tidigare intervju med Sköna hem. Nu designar han för BoConcept.

Karim har valt att gå sin egen väg. Han vill leva i framtiden, här och nu. Det hemliga receptet är färg och form. Och just färg ser ut att vara den viktigaste inredningsdetaljen i hans eget hem, silver och gult, svart och vitt, pastell och neon, limegrönt och cinnoberrött. Och det på ett rosa golv. Inredning är något av ett uppklätt och livligt cocktailparty av färgstarka möbler som tillsammans lyckas bilda en helhet just därför att alla bidrar med så pass olika karaktärer.

Kika in hemma hos Karim Rashid.

Utplockat från kollektionen för BoConcept:

För Karim Rashid stiltypiska plexiglasvaser.

Ull/bomullsmatta, Fingerprints.

Matsalsbord och stolar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Sköna hem & 24 andra titlar! Se erbjudande