Snyggaste matbilderna – här är restaurangen med Instagram-porslin

Här är porslinet som är som gjort för dig som alltid är ute efter den perfekta matbilden till Instagram!

Tillhör du skaran människor som inte kan äta på restaurang utan att föreviga maträtten med din smartphone (för att sedan lägga upp på Instagram såklart)? Då är den här restaurangen verkligen något för dig. Tel Aviv-baserade restaurangen Catit and Carmel Winery har tagit fram ett porslin som är den perfekta basen för den perfekta matbilden.

En av tallrikarna, kallad The Limbo är designad med en smartphone-hållare, samt en hög svängd kant på motsatta sida som tjänar som en fotofond.

The Limbo finns i både svart och vitt.

Den andra tallriken kallas 360. Med 360 är det möjligt att ta en kort video på maten genom att snurra på armen med smartphonehållaren som sitter fäst vid tallriken.

På restaurangen finns dessutom en fotograf på plats för att ge fotoråd till restauranggästerna. Och visst läggs bilderna ut på Instagram, sök efter hashtagen #fdgr.

Restaurangens koncept, kallat Foodography har enligt petapixel.com blivit en stor succé, så vem vet, det kanske bara är en tidsfråga innan porslinet dyker upp på en restaurang nära dig!

Följ Sköna hem på Facebook så missar du inget!

Du kanske också är intresserad av:

Humanae – fotoprojekt som matchar etnicitet med pantonefärg

11 detaljer vi börjar känna igen från homestylade hem

Visa mig ditt duschdraperi och jag ska säga dig vem du är

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!