Tricket som säljer din bostad rekordsnabbt (och dyrt)

Väl utvalda dofter som säljknep kommer mer och mer. Att locka till köp med hjälp av nybryggt kaffe eller nybakat bröd har dock varit välkänt länge i bostadsförsäljningssammanhang. Nu har en exklusiv mäklarfirma i England tagit fram den ultimata sälj-doften för det moderna hemmet.

Att med hjälp av olika styling-trick skapa ett inbjudande intryck i din bostad vid försäljning har länge varit ett välkänt faktum. Vi har jobbat med citrusfrukter i skål, snittblommor, doftljus, örter, oljor i vackra förpackningar, samt välkända och hemtrevliga dofter som nybakade bullar och kaffe.

Nu har en av Englands exklusivaste mäklarfirmor, Millgate home, tagit fram det ultimata doft-försäljnings-tricket. Doften som säljer din bostad både snabbare och dyrare än med extra draghjälp av både nybakat bröd eller något slumpmässigt utvalt doftljus.

Med avstamp i hur vårt boende och inredningsintresse ser ut idag, i högre grad designat, minimalistiskt och modernt, har den engelska mäklarfirmans aroma-experter (jo, just precis så exklusiv är denna mäklarfirma) skapat den perfekta doften för det designade hemmet.

Doften som är subtil och tilltalande har enligt mäklarfirman hjälpt till att sälja 14 av firmans högexklusiva hem inom loppet av några veckor.

Och doften då, en perfekt blandning av fikon och vitt te. 

Nyfiken på dessa dofter? Durance har ett doftljus med vitt te, samt fikon. Voluspa har ett med fikondoft.

Läs också:

21 kreativa och garanterat effektiva homestyling-tips

Optimera bostadsförsäljningen – checklista när du ska homestyla ditt hem

Detta döljer sig bakom fasaden – 35 hem med spektakulära rum

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!