Letar ljus, feminin lampa

Jag har just, galet nog målat om mina luckor i köket i en ljus ljus puderrosa ton och letar nu efter en läcker taklampa till mitt barhäng/ köksbord.

Fråga

Hej.

Jag har just, galet nog, målat om mina luckor i köket i en ljus, ljus puderrosa ton och letar nu efter en läcker taklampa till mitt barhäng/ köksbord.

Jag bor i en liten 1:a och har en mixad stil av slott och retro i milda pasteller och guld, enkelt men smakfullt, och har nu fastnat på just belysningen.   Allt är så hårt i formen eller i hårda materiel, jag kan tänka mig en textil lampa i en ljus färg med en mer feminin kvinnlig känsla, finns det?

Tacksam för alla tips & idéer!

Jessie

Svar

Hej!

Klart det finns! Hittade just denna enkla transparanta lampa i en underkjolskänsla på www.belysningsdesign.se och den heter Teneesee pendel rosa och det är Lamp gustav som är tillverkare.

Tror den gör sig utmärkt i ditt kök, då det dessutom är en mycket transparant skärm så lyser den upp rummet lagom mycket.

Jessica

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 8 nr av Sköna hem - få 4 rödvinsglas från iittala. Läs mer!