Platta för kaffesugna

En värmeplatta att koppla in i USB-porten. Håller kaffet varmt medan du knappar på datorn. Finns på Teknikmagasinet för 69 kr.

Så tyckte experterna

Stephanie Hak Eriksson,
kafébiträde på Ginos coffee

– Flipp! Den kommer absolut att slå. Folk är så himla lata, och datanördar som inte vill lämna datorn i två sekunder kommer att älska den. Det dröjer nog inte länge innan någon kommer på att man kan
ställa en tallrik på plattan och hålla maten varm också! Men själv vill jag inte ha någon även om den förenklar, jag skulle vara orolig för att välta koppen!    

Johan Nordenskjöld,
datatekniker på Bonnier tidskrifter

– Flopp! Den här tror jag inte på! Den ser billig och plastig ut. Dessutom tycker jag att kaffe är en färskvara som inte ska stå uppvärmt för länge. Jag är också skeptisk till saker man ska koppla in i USB-portarna, de tar kraft från datorn. Jag tror inte att några teknikintresserade kommer att köpa den, men det måste sägas att plattan funkar, den blir varm.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!