Presentkruka i papp

Piffa upp blomman med en pappkruka, med motiv av Ulrica Hydman-Vallien, för Wellform. Pris cirka 40 kr/st, i välsorterade blomsteraffärer.

Så tyckte experterna

Peter Ødegaard, blomsterkreatör

– Flopp! Jag vill gärna vara positiv till nya saker, men tyvärr. Jag skulle inte lägga 40 kr på en kartong, utan hellre en slant extra på blomman! Blommor ska få prata ostört, krukan är inte viktigast. Möjligtvis kan krukan fungera i en butik med självservice, där det inte finns personal som kan göra en enkel men vacker inslagning i silke. Konstnären är folkkär, så det kan hända att krukan säljer av den anledningen. Men jag tycker att produkten är onödig. 

Jeanette Jonsson, ägare av Regeringsgatans blommor

– Flopp! Själva konstruktionen, med den vikbara pappen och bottenlådan i plast, är enkel och i bra storlek. Men det är inte värt pengarna när man kan få en porslinskruka för samma pris. Hellre slår jag in blomman i vackert papper. Ulrica Hydman-Valliens design känns inte nyskapande heller. Jag har svårt att tänka mig den här krukan i ett vardagsrumsfönster.  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!