Propp för lyxlirare

Sinko, den designade diskproppen för lyxlirare. Passar de flesta hoar och är gjord i rostfritt stål. Finns på Designtorget för 425 kr.

Så tyckte experterna

Jessica Söderman, köksinredare på Invita köksstudio

– Flipp! Den har ett exklusivt, vackert utseende. Unga människor som gillar det där lilla extra kommer säkert också att tycka om den. Den passar i ett modernt kök med rena raka linjer och priset tror jag ligger rätt. Gillar man saker utöver det vanliga är man beredd att betala för det. Den är jättefin!  

Christin Svanbro, butikschef på Nordiska galleriet 

– Flopp! Jag blir lite skeptisk till att den fungerar när det inte finns någon packning eller gummering. Den är otroligt fin, jag gillar speciellt tyngden, men tycker den är onödig. För det mesta har man ju smutsvatten i hon och då ser man den inte! Jag tror att det är esteter som tänker på varje liten detalj som kommer gilla den. Den passar bättre som papperspress eller bara att hålla i handen som avstressare, då ser man den mer!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!