Söker en luftig och lätt mindre bokhylla

Jag har ett bra möblerat vardagsrum, men saknar luftiga lätta mindre bokhyllor för förvaring av en del av min boksamling. Vill ha en snygg hylla som blir en möbel i sig, inte bara en förvaringsmöbel, utan en snygg detalj. Gärna en mörk hylla, har du något förslag på en luftig lätt hylla? Camilla

Fråga

Söker en luftig och lätt mindre bokhylla

Jag har ett bra möblerat vardagsrum, men saknar luftiga lätta mindre bokhyllor för förvaring av en del av min boksamling. Vill ha en snygg hylla som blir en möbel i sig, inte bara en förvaringsmöbel, utan en snygg detalj. Gärna en mörk hylla, har du något förslag på en luftig lätt hylla?

 Camilla

Svar

Jag själv är just nu förtjust i Swedeses hylla Libri, som är en lutande hylla med mkt luft. Den lutande känslan mot väggen känns avslappnad och tuff. Ett par sådana hyllor på rad bibehåller rymden i rummet men ger karaktär och funktion. Läckert dessutom med en svart hylla för att gå ifrån den vanliga vita bok hylle färgen. Denna hylla kan man tom ställa prydnadssaker på och det blir snyggt!

 Jessica

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!