Det här är världens garanterat skönaste säng

Världens skönaste säng – på riktigt. Läs mer om nyheten här!

Världens skönaste säng hittar du på utvalda Scandichotell runt om i Sverige. Det fiffiga med sängen är att du med en enkel knapptryckning kan ändra sängens komfort.

Sängen är en helt ny svensk uppfinning, You Bed, världens första säng som kan anpassas efter dina egna preferenser. Med hjälp av en handkontroll bestämmer du själv hur hård eller mjuk sängen ska vara.

Sängen ingår i Scandics nya sömnrum, där god sömn premieras framför allt annat. Sömnrummen är utrustade med allt gästen behöver för en god natts sömn. Sömnrummen ligger långt från hissarna och har extra tjocka mörkläggningsgardiner. I varje rum finns dessutom ett speciellt sömnkit med öronproppar, sömnmask, kamomillte och möjligheter att spela avslappnande musik. Sömnrummen har också senare utcheckning än de vanliga rummen för den som vill sova riktigt länge.

Läs också:

17 knep som får ditt lilla sovrum att se större ut

Missa inte lyxen att bo i dessa slottsrum!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu! 4 nr av Sköna hem för endast 169 kr. Köp nu!