Färger och mönstermix – 25 eklektiska sovrum

Minimalismen är på väg ut och in kommer den charmigt buffliga mönstermixen. 25 sovrum som omfamnar mönster, färger och material i en enda härlig blandning.

Eklektiskt, ett ord som ofta förekommer i inredningssammanhang och som kortfattat hänvisar till en mix av olika stilar, mönster, material och tidsepoker. Eklektiskt, en stilblandning helt enkelt.

Det motsatta, minimalismen är sakta men säkert på väg ut ur våra hem, nu önskar vi ombonat, mönstermixat och personligt. Här är 25 härligt eklektiska sovrum att inspireras av.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Bildkällor: lonny.com, nestifyonline.com, oazi.net, pandashouse.com, hgtv.com, houzz.com, designshuffle.com, projectnursery.com, chinoiseriechic.blogspot.com, housetohome.co.uk, homedesignlaboratory.com, nijihomedesign.com, aureasf.com, homedesignlaboratory.com, blog.highfashionhome.com, franceshunt.co.uk

Läs också:

Skapa stilen – mönstermixat sovrum

Styla ditt nattduksbord – här är inspirationen

Så gör du mysigt i sovrummet – 7 garanterat snabba tips

Så fixar du hotellstil i sovrummet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + grå pläd och två ljuslyktor Köp nu!