Lantliga sovrum

Inred ditt sovrum i lantlig stil. Det doftar nytvättat linne i våra tre lantliga sovrum.

Sovrum i allmogestil

Randigt, rutigt och blommigt av helt olika karaktärer passar ofta utmärkt ihop. Aldrig ­mindre än fem mönster i ett rum, tyckte ­mixarmästaren Josef Frank. Ett recept som vårt sovrum visar riktigheten i.

 

 

Blommande lugn i sovrummet

Bjud in floran i sovrummet med hjälp av tapet och annan inredning. Komplettera med buketter där grönska, färg och doft ingår förbund med tystnaden. I naturen väcks människans kärlek till blommor, från små vita liljekonvaljer till stora röda rosor. Självklart alltså att lyfta in dem i sovrummet – på tapeten, på kuddarna och doftande i krus.  

 

Sensuellt sommarljus i sovrummet

Vilsamt vitt med mormors trivsamma trasmattor och nyromantisk järnsäng i sovrummet. Här räcker det med några få mintpastiller som accenter i det sommarljusa. Vitt är vårt självklara bakgrundsval. Färgen tar tillvara ljuset, reflekterar energi och öppnar för förändringar. Den här som­maren är turkost accentfärgen som lyfter.  

 

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!