Som i Paris fast hemma – Lovisa Burfitt designar för Hemtex – Paris please

Kollektionen Paris please illustrerad av Lovisa Burfitt för Hemtex andas skandinavisk enkelhet med en touch av parisisk dekadens.

Lovisa Burfitt är en av våra mest kända illustratörer, och med en speciell känsla och kärlek för Paris är det inte konstigt att hon tillsammans med Hemtex har tagit fram kollektionen Paris please.

Lovisa Burfitt om någon har både känsla och förståelse för det parisiska. Själv beskriver hon kollektionen som "våren i Paris, här finns caféerna, murgrönan som klättrar på fasaderna, ljuset, chica mademoiseller och haute couture-siluetterna". Åh, drömmen...!

LÄS OCKSÅ: Liten i omfång men stor i stil – 25 stilsäkra kvadratmeter i Paris

Inspirationen till kollektionen har Lovisa hämtat från hur man jobbar i små ateljéer i Paris, som att  färga läder eller tillverka handgjorda skor. "Man tar sig tid, man gör för hand. Paris är otroligt vackert, men också dekadent och excentriskt. Det inspirerar mig".

LÄS OCKSÅ: Östermalmslägenheten blev barnvänlig – alla rum bytte plats

Och visst blir man sugen på Paris när man ser de vackra inredningsdetaljerna.

Lovisa Burfitt har utgått från ljuset och kompletterat med dammiga pasteller i gammelrosa, grått och grönt. Ljust och fräscht, helt enkelt och med en touch av parisisk dekadens.

Hissgardin, klassisk och älskad. Här med motiv av Lovisa Burfitt.

Poster med klassisk Paris-vy.

Påslakan och örngott i typisk Lovisa Burfitt-stil.

Chic Paris-silhuett designad Lovisa Burfitt.

Hela förvaringsasken komplett med Lovisa Burfitts illustration och den svarta tofsen andas Paris!

Paris please finns tillgänglig online hos Hemtex nu.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + grå pläd och två ljuslyktor Köp nu!