Skapa hotellstil i sovrummet – Nya rum på Grand hotel

Sober hotellstil i sovrummet lockar mer och mer. Låt dig inspireras av Grand Hôtels nya vackra rum!

Härliga färgkombinationer, mjuka mattor, mycket tyg, tofsar och vadderade sänggavlar. Ta hotellstilen de luxe till ditt eget sovrum! Inspireras av Grand Hôtels nya rum där varje detalj är väl genomtänkt.

Det är inredningsarkitekt Sanna Nathanson i samarbete med Tengboms arkitekter som skapat nya rum och sviter på anrika Grand Hôtel i Stockholm.

Färgskalan i rummen och sviten varierar i olika starka färger som varmt  rött, turkost, smaragdgrönt och rostig orange. Gardiner och textilier är  uppsydda i exklusiva sidentyger, och fransar, tofsar och band  återkommer på både möbler och gardiner.

Känslan man har fokuserat på är modernt hotell med ett historiskt arv, och med tidstypiska detaljer från hotellets byggnadsår 1874.

Den största sviten, Bernadottesviten, går i moderniserad färgsprakande empirestil.

Bernadottesvitens väggar är målade i vacker himmelsblå kulör, sänggavlar och överkast har fått en varm röd färg och golvet täcks av en mörk guldfärgad matta.

För mer sovrumsinspiration, kika in i vårt galleri, Sovrum.

Gillar du hotellstilen? Kika in i vårt galler, Hotellstil!

ameliabloggaren Helena Lyth har gjort ett snyggt inlägg om Grand Hôtels nya rum.

ameliabloggaren Andrea Engsäll var också där.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!