Har du ett skönt sovrum?

Är ditt sovrum svalt och skönt? Sover du gott om natten? Ett rofyllt sovrum i behagliga färger gör att du sover bättre. Blått och grönt i ett sovrum är bevisat bra för nattsömnen, precis som ordning och reda och en temperatur på cirka 18 grader.

Men kanske vill du att ditt sovrum ska rymma mer än sömn. Dina kläder, en träningscykel, bokhyllor? Speglar, ett skrivbord, en skön fåtölj? Hur möblerar du stilenligt och mest praktiskt för flera funktioner? Sköna hems inredningsexperter och arkitekter ger dig handfasta svar på alla frågor om ditt sovrum och hur du bäst planerar det.

I våra bildreportage finns den andra biten – lusten, färgerna, modet. Vi vill entusiasmera dig att hitta just ditt sovrum. Det spartanska i vitt med gamla möbler i mörkt trä, det skira i mjukt rosa och beigt med mycket kuddar och spets eller barnens sovrum i glada färger och lekfulla förvaringslösningar. Inget sovrum är det andra likt och den medvetna läsaren plockar valfria godbitar ur olika interiörer för att hitta sin egen stil.

Sovrumsinspiration

Sovrum

Galleri: Sovrum

Vilsamma sovrum

3 utvalda sovrum

Dova pasteller i sovrummet

Så placerar du sängen i ditt sovrum (enligt feng shui)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!