Styla ditt nattduksbord – här är inspirationen

En vacker lampa, utvald väckarklocka, färska snittblommor, arrangerade bokhögar och en liten vacker ask för småförvaring. Svårare än så behöver det inte vara för att styla ett snyggt nattduksbord.

Nattduksbordet kanske inte är så högt prioriterat i inredningen. Men underskatta inte vad ett vackert stylat nattduksbord gör med intrycket av hela ditt sovrum. Här är 25 exempel på välstylade nattduksbord.

1.

2.

3.

4.

Missa inte vårt nya erbjudande där du får 3 nr av tidningen + ett lyxigt förvaringsset för bara 99 kr! Missa inte vårt nya erbjudande där du får 3 nr av tidningen + ett lyxigt förvaringsset för bara 99 kr!

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Bildkällor: Bildkällor: obaz.com, houzz.com, babble.com, stylebyemilyhenderson.com, pinterest.com, livinglivelier.blogspot.com, modern-eve.com, housetweaking.com, goodlifeofdesign.blogspot.com, cheerstothegoodlife.com, vmacandcheese.com, stylebyemilyhenderson.com, dahlhouseblog.wordpress.com, mimosasnthemorning.com, croscill-living.com, peoniesandbrass.blogspot.com, houzz.com, decorpad.com

Läs också:

Skapa symmetri i sovrummet med maffiga sänglampor

Gör mysigt i sovrummet – 7 garanterat snabba tips

Att välja färg i sovrummet – 17 monokroma sovrum

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!