Sudoku-tapet

En grafisk fond - och samtidigt tidsfördriv för den rastlöse. På varje rulle finns olika sudokur med blandad svårighetsgrad. Blyerts är ett måste för återanvändning av denna sudokutapet. Beställs på www.superdesign.nu för 1050 kr/rulle.

Så tyckte experterna

Hans Edward Gennow, SM-mästare i sudoku

Flipp! Vad kul! Den skulle passa i köket där man står och lagar mat, på toaletten eller i ett väntrum. Den är inte ful heller, snyggare än en vanlig vit vägg. Om man har gäster skulle man kunna hjälpa varandra och försöka lösa sudokun tillsammans, det vore trevligt. Problemet är när man löst alla. Fast jag brukar tröttna när jag gjort några stycken, och man har säkert glömt de första när man kommit längst ned. Det skulle nog hålla ungefär tre gånger, klart värt priset för en fondvägg, tycker jag.

Mats Hansson, butikschef på Ritio färg & möbler

 Flopp! Jag är skeptisk. Den är rolig såtill­vida att den har en funktion, jag har inte sett ­någon liknande tapet. Men jag tror inte på den försäljningsmässigt, folk vill ha sirliga mönster med blad och blommor, inte grafiska. Dessutom är den för dyr, den skulle inte sälja ens för halva priset. Jag kan tänka mig att den skulle fungera i en offentlig miljö om den underhålls – men frågan är vem som ska sudda? Det skulle bli en vit klottervägg, mer lekyta än fondtapet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!