De långa och ljusa sommarkvällarna på altanen eller i trädgården blir extra stämningsfulla med en mysig utebelysning. Här är belysning i olika stilar och prisklasser – som finns i butik just nu!

Lyktor, ljusslingor och utelampor

Drop utomhusbelysning

En ljuslykta är en riktig stämningshöjare. De här prisvärda favoriterna Drop från House Doctor går både att hänga upp och ställa på golvet. Läs mer och köp här.

ljusslinga star

TIPS! Blanda lyktor och ljusslingor. Satsa på en solcellsslinga från Startrading som tänds vid skymningen och släcks igen vid gryningen. Läs mer och köp här.

Sky utomhusbelysning

Lampor eller fluffiga moln? Sky från Watt & Veke är en himmelsk utebelysning som är gjord av vattenavvisande papper och kan formas och skrynklas som man vill. Läs mer och köp här.

Malou pr lamp utebelysning

Malou takskärm från PR Home är gjord i ett vädertåligt linnetyg och fungerar utmärkt ute på terrassen. Läs mer och köp här.

utebelysning utvalda favoriter

Ricie solcellsdekoration. Lampan är uppladdningsbar och håller i upp till sex timmar. Läs mer och köp här.

Saigon takskärm från PR Home. Snygg och tålig i materialet konstrotting som klarar väder och vind. Den flätade strukturen skapar ett vackert ljus. Läs mer och köp här.

Round takskärm från PR Home passar perfekt ovanför matbordet på uteplatsen. Finns i flera olika färger. Läs mer och köp här.

Foscarini utomhuspendel. Från lampserien Gregg där varje lampa är handgjord och unik. Lampan avger ett varmt mjukt ljus. Läs mer och köp här.

Fermob Mooon! Är en portabel lampa med ett inbyggt LED-system och 10 timmars batteritid. Läs mer och köp här.

Monkey lamp från Seletti är en härlig inredningsdetalj som fångar uppmärksamheten. Glödlampan är justerbar och kan sitta i handen på apan eller hänga neråt. Läs mer och köp här.

Sandhamn golvlampa. Det räfflade mönstret ger ett behagligt ljussken på din uteplats. Läs mer och köp här.

Portabel utebelysning

fatboy bolleke utomhusbelysning

Med uppladdningsbar LED-belysning kan du enkelt hänga upp Fatboy Bolleke precis var du vill. Finns i flera mjuka pastellfärger. Läs mer och köp här.

balad lamp

Balad Offset Stand är lampan för långa kvällar på terrassen, trädgården eller i uterummet. Själva lampan köper man separat och kan lätt hakas av och tas med på picknicken. Läs mer och köp här.

Ikea utebelysning

Med solcellsdrivna lamporna Solvinden från Ikea behövs inga kablar och sladdar. Placera solpanelen så att den exponeras tydligt för solljuset och lampan ger ett mjukt och härligt ljus. Läs mer och köp här.

Klassiker med kvalitet

ph lampa utebelysning

PH 3-2½ är designad av Poul Henningsen och tål påfrestande väderförhållanden. Den passar utmärkt på en husfasad vid terrassen eller entrén. Läs mer och köp här.

homefield pendant 360 utomhusbelysning

Foto: Homefield pendant

Inspirerad av en ljuslykta skapar Homefield Pendant från Asro en mysig stämning. Extra pluspoäng för att ljuset går att dimma ner. Läs mer och köp här.