7 inspirerande och vackra lusthus att drömma om

Har du någon gång drömt om ett eget lusthus i trädgården? Låt oss hjälpa till att inspirera och få dig att drömma dig bort till det du helst skulle vilja ha i din ägo själv.

1. Lusthus för den lilla trädgården

Varför inte drömma sig bort till ett ljust och luftigt lusthus omringat och mitt i en grönskande vacker trädgård?

2. Lusthus i trä och glas

Dröm en dagdröm eller två i det här luftiga och rymliga lusthus i trä och glas. Slå dig ner och drick en flädersaft hämtad från blommorna i trädgården.

Foto: Poolhus.se

3. Lusthus i furu

När sommarkvällarna blir allt svalare och hösten tar vid passar det väl perfekt att ta en kopp te i det här fina lusthuset.

Foto: Garden-greenhouse.se

4. Kvällning i lusthuset

Sov under bar himmel i detta inglasade rum, mitt i trädgården. Inred till en plats att verkligen vila upp sig.

Foto: pernilla bergdahl

LÄS OCKSÅ: 15 små växthus för dig som vill odla på balkong, altan eller uteplats

5. Lusthus med högt i tak

I ett inglasat rum med högt i tak kan du och dina inbjudna gäster och föra samtal under alla mysiga och ljusa sommarkvällar.

Foto: Savanna Outdoor

6. Lusthus i plast – budgetvariant?

Varför inte ha något som ingen annan har? En bubbla av plast (inte glas här tyvärr...) mitt i trädgården, där du kan ligga och läsa dina favoritmagasin bland mjuka fluffiga kuddar på bubblans golv.

Foto: Coolstuff.se

7. Lusthus = växthus

Vill man inte sitta i sitt lilla lusthus så kan man alltid använda det som ett slags extra växthus. Här finns plats för både stort och smått, som sedan ska skötas och planteras i trädgården runt om.

Foto: Outl1.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!