Artikeln innehåller annonslänkar

9 extra härliga trädgårdsmöbler som passar både till uteplats och balkong

Vad vore en trädgård eller balkong utan trädgårsmöbler? Utbudet av trädgårdsmöbler är stort, konstrotting, plast, trä, gjutjärn, rotting med mer. Här en liten mix av olika sorters trädgårdsmöbler som är lite extra härliga.

LÄS OCKSÅ: Balkonginspiration – 11 mysiga sätt att inreda en liten balkong

Underbara trädgårds- och balkongtid! Hög tid att se över trädgårdsmöblerna (och drömma lite). Hur vill du ha det i din trädgård eller på din balkong i sommar? Det finns så många val att göra när det kommer till trädgårdsmöbler. Trädgårdsmöbler i konstrotting, i plast, i gjutjärn och i rotting. Här en fin liten mix av trädgårdsmöbler i lite olika varianter.

9 extra härliga trädgårdsmöbler (i olika stil)

1. Grythyttans klassiska A3, formgiven av av Maria Håård och Jan Olof Ågren. Köp stolen här

LÄS OCKSÅ: Dags för en hammock – 5 saker att tänka på om du ska köpa en hammock

2. Hanging egg chair, underbar hänggunga i konstrotting. Köp stolen här

LÄS OCKSÅ: Utemöbler av lastpallar 19 trädgårdsmöbler du kan göra själv

3. Bara tanken på denna skönhet i trädgården får en att gå ner i varv! Köp stolen här. Nästan som en flyttbar pergola.

4. Solgul loungegrupp, hur underbart! Tillverkad i fukttåligt konstläder. Skön som en saccosäck gör det här till en riktigt härligt drömmöbel till trädgården. Köp stolarna här 

5. Ljuvlig hänggunga i makramé-knuten jute från danska Madame Stoltz.

6. Konstrottningsoffa från italienska Ethimo, som enligt uppgift hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pionodlingarna. Ja, vem vill inte ha den känslan i trädgården? Köp soffan här.

7. Plankbord från Sika Design. Tillverkat av återvunnen teak är det här ett riktigt fint bord som passar lika bra i trädgården som inomhus. Ger den där rustika känslan många vill åt just nu. Köp bordet här

8. Hammock, aldrig underskatta en hammock! En gammal klassiker som med all rätta får en ny chans för varje säsong som går. Just denna finns hos Köp hammocken här  och passar extra bra i en mindre trädgård.

9. Solsäng i rotting från Sika Design, med justerbart ryggstöd och hjul vilket gör att du kan förflytta stolen dit du vill. Tanken går till någon form av romantisk kolonialstil och det är väl egentligen bara gin och tonic-drinken som fattas om du väl fått solsängen på plats i trädgården! Köp solsängen här.

LÄS OCKSÅ: Trädgårdsmöbler från Ikea – så får du (extra) fint i trädgården

Artikeln innehåller köplänkar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!