Vad vore en trädgård eller balkong utan trädgårsmöbler? Utbudet av trädgårdsmöbler är stort, konstrotting, plast, trä, gjutjärn, rotting med mer. Här en liten mix av olika sorters trädgårdsmöbler som är lite extra härliga.

trädgårdsmöbler konstrotting

LÄS OCKSÅ: Balkonginspiration – 11 mysiga sätt att inreda en liten balkong

Underbara trädgårds- och balkongtid! Hög tid att se över trädgårdsmöblerna (och drömma lite). Hur vill du ha det i din trädgård eller på din balkong i sommar? Det finns så många val att göra när det kommer till trädgårdsmöbler. Trädgårdsmöbler i konstrotting, i plast, i gjutjärn och i rotting. Här en fin liten mix av trädgårdsmöbler i lite olika varianter.

9 extra härliga trädgårdsmöbler (i olika stil)

1. Grythyttans klassiska A3, formgiven av av Maria Håård och Jan Olof Ågren. Just nu på rea hos Rum21.

grythyttan trädgårdsmöbler

LÄS OCKSÅ: Dags för en hammock – 5 saker att tänka på om du ska köpa en hammock

 

2. Hanging egg chair, underbar hänggunga i konstrotting. Finns hos Confident living.

trädgårdsmöbler konstrotting

LÄS OCKSÅ: Utemöbler av lastpallar 19 trädgårdsmöbler du kan göra själv

 

3. Bara tanken på denna skönhet i trädgården får en att gå ner i varv! Finns hos Confident living. Nästan som en flyttbar pergola.

pergola trädgårdsmöbler

 

4. Solgul loungegrupp, hur underbart! Tillverkad i fukttåligt konstläder. Skön som en saccosäck gör det här till en riktigt härligt drömmöbel till trädgården. Finns på rea hos Confident living.

trädgårdsmöbler loungegrupp

 

5. Ljuvlig hänggunga i makramé-knuten jute från danska Madame Stoltz.

trädgårdsmöbler hänggunga

 

6. Konstrottningsoffa från italienska Ethimo, som enligt uppgift hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pionodlingarna. Ja, vem vill inte ha den känslan i trädgården? Finns hos Confident living.

tradgardsmobler_konstrotting_soffa

 

7. Plankbord från Sika Design. Tillverkat av återvunnen teak är det här ett riktigt fint bord som passar lika bra i trädgården som inomhus. Ger den där rustika känslan många vill åt just nu. Finns hos Confident living.

trädgårdsmöbler plankbord

8. Hammock, aldrig underskatta en hammock! En gammal klassiker som med all rätta får en ny chans för varje säsong som går. Just denna finns hos Confident living och passar extra bra i en mindre trädgård.

hammock

 

9. Solsäng i rotting från Sika Design, med justerbart ryggstöd och hjul vilket gör att du kan förflytta stolen dit du vill. Tanken går till någon form av romantisk kolonialstil och det är väl egentligen bara gin och tonic-drinken som fattas om du väl fått solsängen på plats i trädgården! Finns hos Confident living.

solsang_tradgardsmobler

LÄS OCKSÅ: Trädgårdsmöbler från Ikea – så får du (extra) fint i trädgården

Artikeln innehåller köplänkar.

 

cecilia-ohrn-byline2