Altan och trädäck behöver sig en omgång med högtryckssprutan inför sommaren. Här är en extremt tillfredsställande video som visar rengöring av uteplatser, och som garanterat kommer få dig att vilja sätta igång med din egen altan på en endaste gång!

Hur ser din altan och ditt trädäck ut nu efter hösten och vintern? Nu är det hög tid att börja tänka på att förbereda uteplatsen för sommarens uteliv. Den här videon kommer få dig att rysa av välbehag om du går igång det minsta på att rengöra saker och se ett direkt resultat.

Nu handlar den inte enbart om att rengöra en altan med högtrycksspruta, men du kommer förstå om du tittar. Förbered dig på en upplevelse som kommer få perfektionisten i dig att fullständigt gå upp i brygga, för trädgårdsrengöring har aldrig någonsin varit mer underhållande och aldrig härligare än så här! Och garanti för att vilja gå igång på din egen altan med en högtrycksspruta utlovas (med all säkerhet)!

 

Tänk om rengöring av din altan kunde gå till så här!

PS) Dock rekommenderas att rengöra din altan med skurborste och milt rengöringsmedel och inte en kraftig högtrycksspruta. Tips på hur du effektivast rengör din altan får du här: Så rengör du din altan effektivt och skonsamt (bästa tipset är tapetklister!)

cecilia-ohrn-byline2

Fler tips på rengöring på Sköna hem

Absolut bästa sättet att rengöra ugnen – ren ättika

Smartaste (och enklaste) sättet att rengöra din bäddmadrass

Så rengör du mikrovågsugnen med citron