Var hittar vi en vikskärm i indisk stil?

Jag söker en skärmvägg i indisk stil i massivt träslag gärna tredelad med gångjärn, jag och min sambo har febrilt sökt men hittar inte det vi söker. Vi ska dela av vårt vardagsrum för att skärma av sängdelen mot det övriga rummet. Indiska har tidigare haft dessa men har slutat sälja dem. Nu undrar vi om du har tips på några sajter eller butiker som säljer dessa? Lie

Fråga

Var hittar vi en vikskärm i indisk stil?

Hej.

Jag söker en skärmvägg i indisk stil i massivt träslag gärna tredelad med gångjärn, jag och min sambo har febrilt sökt men hittar inte det vi söker. Vi ska dela av vårt vardagsrum för att skärma av sängdelen mot det övriga rummet.

Indiska har tidigare haft dessa men har slutat sälja dem. Nu undrar vi om du har tips på några sajter eller butiker som säljer dessa?

Lie

Svar

Hej Lie

Titta gärna i Stockholmsbutiken Raja, de har ett mkt fint sortiment av indiska produkter, jag gillar även en fint arbetad vikskärm från DAY Birger et Mikkelsen (bilden) som finns på nätbutiken inreda.com för 2.600 kr. Just vikskärmar är ett trevligt sätt att dela av ett rum eller att faktiskt skapa ett mindre separat rum i ett större rum. Vikskärmar kan även bli vackra genom att man placerar belysning direkt i anslutning till en skärm för att få fram mer struktur i ytan.

Jessica 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!