12 fina sammetskuddar att pryda vardagsrummet med

I höst är sammet ett av de hetaste materialen att inreda sitt hem med. Det mjuka materialet återfinns i både fåtöljer och soffor, men vågar du inte riktigt ta ut svängarna ordentligt så finns det små medel att dekorera hemmet med höstens hetaste trend.

Låt dina möbler få nytt liv med hjälp av vackra sammetskuddar i mörka och murriga nyanser. Smaragdgrönt, blå petroleum och röd burgundy är nyanser som står högt upp på önskelistan att fylla upp soffan med.

Vilken är din favorit?

// <![CDATA[

(function(d, i, n, w, h, o, o2) { var ss = d.getElementsByTagName('script'), st = d.getElementById('embed-'+ i); var s = d.createElement('script'); s.src = '//'+ o2 +'js/apprlembed.js'; s.addEventListener('load', function() { new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o); }); st.parentNode.insertBefore(s, st); })(document, 'd0debcdc090b4f4b8a9889d69dac53e5', 'sammetskuddar', '100%', '102', 'apprl.com','s.apprl.com/');

// ]]>+ follow Sköna Hem on APPRL

Håll muspekaren över produkten du gillar och då ser du köpställe och pris.

Artikeln innehåller köplänkar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!