7 ovanligt snygga bokhyllor (basen är Ikeas Billy)

Ikeas Billy-bokhylla är en riktig klassiker och absolut fin i sig själv, enkel och stilren. Men i och med att den är så enkel så kan den också vara en bra grund om du vill göra något lite extra med den. Samt prisvänlig. Här är 7 fina bokhyllor med Billy som grund.

1. Ett gäng klassiska vita Billy bokhyllor har avsevärt snyggats till med svarta detaljer. 

Bildkälla

2. Här har inget gjorts med själva bokhyllan, utan det är hur de används som gör det stiligt. Flera låga Billy på rad är ett vinnande koncept.

Bildkälla

3. För att få till den här bokhyllan krävs det en del jobb, men inspiration kostar varken pengar eller arbete, tänk vad man ändå kan göra med en Billy!

Bildkälla

4. Har du en stor vägg och högt i tak och inte kan komma på någon smart bokhylle-lösning? Här är svaret – pussla ihop ett antal Billy så det passar just din vägg.

Bildkälla

5. Klassiskt Ikea-hack med Billy som grund. Addera lister, färg och en tapetbit. Resultatet? En unik bokhylla i egen design.

Bildkälla

6. Varför inte måla din Billy i favoritfärgen?

Bildkälla

7. Här har någon varit ovanligt smart. Låga Billy-sektioner plus Ikeas köksvitrinlucka Grytnäs skapar ett helt nytt uttryck.

Bildkälla

Sätt rätt färg på dina väggar!

Lär dig vilka känslor du kan frammana med tapeter och väggfärg

33 avsnitt som hjälper dig att hitta rätt kulörer och färgkombinationer!

Sköna hems Hildur Blad, inredare och färgexpert, guidar dig

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 8 nr av Sköna hem - få 4 rödvinsglas från iittala. Läs mer!