Drömmarnas soffa – spöklika Ghost för Gervasoni

Soffornas soffa just nu, minimalistisk kravlös design med stor variation – Ghost för Gervasoni.

Ghost, soffan som seglat upp på mångas önskelista är designad av Paola Navone och tillverkad av Italienska Gervasoni.

Anna-Malin från Sköna hem-bloggen Helt enkelt en av de som gjort slag i saken och nyligen införskaffat en Ghost, och vi får en lite sneak peak i bloggen.

Men vad är det då som gör Ghost så åtråvärd? Lekfullheten och enkelheten kombinerat med en stilren design kanske. Gissningsvis finns det en kravlös lockelse i det praktiskt skrynkliga och enkla, långt från perfektion. Den här soffan är till för att användas och det ska synas.

Paola Navone själv liknar sin soffa vid ett spöke, "det sägs att spöken alltid är lite ledsna, men det här är väldigt  moderna spöken som utstrålar glädje och en överraskande humor.  Behagliga, bekväma och kameleontlika i sin förmåga att ändra skepnad  från lyx till enkelhet…"

Spökliknelsen kommer sig bland annat av soffans klädsel, det löst åtsittande tyget med trivsamma veck och skrynklor, som om någon bara råkat lägga det över soffan lite tillfälligt. Dock finns ett oändligt antal varianter, förutom vitt – mönstrat, färgat, tjockt eller tunt. Soffan kan bli precis så lekfull eller sparsmakad som du själv vill att den ska vara!

Ghost finns bland annat hos:

Plan1

Artilleriet

Olsson & Gerthel

Urban Living

Läs också:

Paola Navone och Ghost flyttar in i sovrummet

Vår tids formgivare – Paola Navone

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!