Från fult och mossigt till trendigt – kaktusen är årets trendväxt

Resan från fult och omodernt till årets trendväxt tog några år, men nu är kaktusen här för att stanna!

Kaktusens återkomst – en taggig trend, så bloggar vår inredningsblogg Drömhus, och bjuder in en nygammal grön växt till huset.

Kommer ni ihåg High Chaparall-kaktusen? Växten som ganska anonymt liksom ingick i möbleringen under 70- och 80-talet. Nu är den tillbaka tillsammans med sina kaktuskompisar. Och på trendkänsligt och typiskt 2010-talsvis skäms den inte för sig längre, utan tar den plats den förtjänar.

Låt dig inspireras av kaktusen och dess taggiga vackra former. Passar alldeles utmärkt till patinerad terrakotta, och tillför en bohemchic inredningstvist som för tankar och känsla till varmare breddgrader. Och det är väl just det vi längtar efter nu!

Bildkällor: blogg.skonahem.com/dromhus, allthingsstylish.tumblr.com, amberinteriordesign.blogspot.com, camillestyles.com, sunset.com, es.paperblog.com, inspirebohemia.com, bellemaison23.com, home-designing.com, wehearthome.com, amandiks.fr, wehearthome.com, sallsa.com, wowhomedecoratingideas.blogspot.com

Läs också:

Sköna hem inreder med årets trendväxt – kaktus

17 inredningshemligheter till hela hemmet som gör stor skillnad

Därför älskar hipstern shabby chic – Jonas Cramby reder ut

Ditt horoskop styr din inredning – stämmer det på dig?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + grå pläd och två ljuslyktor Köp nu!