Foto: Ikea

Ikea lanserar möbler med trådlös laddning

Äntligen slipper vi krångla med laddsladdar, som aldrig är där de ska. Ikea lanserar under våren laddstationer till hemmet. Snygg inredning med trådlös laddning. De finns tillgängliga i butik redan 15 april. Hurra!

De nya laddstationerna kommer i flera olika former. Tanken är att en eller flera smarta telefoner kan laddas samtidigt som inredningen kan användas. Till exempel genom en lampa.

Foto: Ikea

Den första delen av kollektionen släpps redan 15 april, och kommer att fortsätta utvecklas under våren. Vi kan alltså vänta oss fler produkter i linje med dessa.

– Vi vet att människor ogillar sladdhärvor och att få slut på batteriet i sina mobiltelefoner och att det är en ständig jakt på laddare. Med denna kollektion ger vi människor möjlighet att ladda var som helst i hemmet genom att integrera trådlös laddning i vår heminredning, säger Jeanette Skjelmose som är affärsområdeschef för belysning och trådlös laddning, i ett pressmeddelande.

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!