Ikeas Giltig – en unik och färgstark kollektion du inte vill missa!

Om en endaste pryl har förmågan att förändra ett helt rum, ja då är det värt att satsa på. Med avstamp i den känslan gick startskottet för Ikeas samarbete med modedesigner Katie Eary. Och resultatet är Giltig, en färg– och mönsterfest du inte vill missa!

“When you walk into a home, it’s like you’re walking into that person’s brain." Citatet är taget från Londonbaserade kläddesigner Katie Eary som påpassligt nog är själva hjärnan bakom mönsterformgivningen av kollektionen Giltig för Ikea. Kollektionen är unikt då Ikea för första gången samarbetar med en modedesigner.

Och visst stämmer det där citatet ovan kusligt mycket när man tänker efter, att ett hem är som att kliva in i ägarens hjärna. Och ja, hjärnan finns med där som ett av Katie Earys mycket speciella och färgstarka mönster.

Bildkälla

Liksom ett vackert fiskmönster, här på en lampskärm.

Bildkälla

Sängkläder.

Prydnadskudde med ögonlober.

Brickor med hjärna och katt.

Ett litet, men naggande gott smakprov på alla mönster och detaljer i kollektionen Giltig, en begränsad kollektion med säljstart i april 2016.

Mer Ikea på Sköna hem

Ikea släpper spännande nyhet – Björksnäs i mattsvart

7 ovanligt snygga bokhyllor (basen är Ikeas Billy)

11 kreativa ikea-hack till ditt kök

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!