Så fångar du en katt (du har allt material du behöver hemma :))

Tar katten alltid din favoritplats eller är i vägen när det minst passar? Ta hjälp av det faktum att katter är märkliga varelser som av någon anledning bara inte kan hålla sig borta från små, avgränsade ytor (nej, vi vet inte heller varför.) Låt oss presentera den oemotståndliga maskeringstejpscirkeln.

Vi vet alla att katter är extremt svaga för flyttlådor och kartonger i allmänhet, och det här är ungefär samma grundprincip. Det vill säga ett litet, härligt och fantastiskt (meningslöst) område.

Så här gör du:

1. Börja med att tejpa upp valfri form, förslagsvis en cirkel, med maskeringstejp på golvet där du skulle vilja ha katten.

Källa

2. Låt katten se det nya området. Avvakta.

Källa

3. Katten är nu fångad.

Källa

4. Njut.

Källa

Ytterligare bevis på att tricket verkligen funkar :)

Källa

Källa

Källa

Källa

Källa

Källa

Budgetvariant: vill du inte slösa på maskeringstejpen kan du använda dig av en helt vanlig sladd. (Försäkra dig i så fall först om att din katt inte är av den sladdätande sorten.)

Källa

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!