Så livar du upp ditt hem med 5 enkla knep

Känns det trist hemma? Med de här enkla knepen ger du ditt hem nytt liv på nolltid!

1.Underskatta inte växterna

Du behöver faktiskt inte renovera eller möblera om särskilt mycket om du inte har tid eller lust till det. Ibland räcker det med en väl vald växt, i en väl vald kruka i ett väl valt hörn för att ett helt rum ska kännas vassare, roligare och finare.

Foto: CHATCHAI ISSARIYA

2. Finns det en vrå i ditt hem som du hatar? Fyll det med grejer du älskar!

Hatar du tapeten i hallen? Kärleksattackera den. Fyll väggen med fotografier, bilder och ramar som du älskar. 1-0 till dig.

3. Skapa ett umgängeshörn

Ibland glömmer vi att teven inte är hemmets obestridda medelpunkt. Skapa ett hörn där det blir naturligt att umgås, där stolarna eller fåtöljerna är riktade mot varandra istället för mot en skärm. Hörnet kommer uppmuntra till samvaro och samvaron kommer att öka ditt välmående i hemmet.

4. Satsa på kuddarna

Ett väldigt enkelt och billigt sätt att ge nytt liv åt ditt hem. Några extra kuddar kan göra mer än du tror!

5. Ta en kärleksweekend med ditt hem

Finns det mycket smågrejer som du stör dig på men aldrig hinner ta itu med? Små hål som ska spacklas, lösa dörrhandtag och plottriga hyllor? Ägna en helg åt att pyssla om ditt hem och bocka av allt det där som du länge velat göra. Efter det lovar vi att du kommer att se på ditt hem med blidare ögon.

Tack för inspirationen Country Living!

Färgsätt som ett proffs!

Lär dig hur färger skapar harmoni i ditt hem

25 avsnitt om nyanser, färgcirkeln och hur du kommer igång!

Bästa tipsen av Sköna hems Hildur Blad, inredare och färgexpert

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!