Här är paljettkuddarna hela internet snackar om – du måste se varför

Paljettkudden som går under namnet "Mermaid pillow" har minst sagt blivit en snackis de senaste dagarna. Och allt tack vare den här videon...

Vid en första anblick ser Mermaid-kuddarna ut som vilka blå paljettkuddar som helst, men det är de inte, för bara genom att röra vid dem kan du enkelt bestämma ditt mönster själv. Ett litet drag med handen och fram kommer nämligen silverpaljetter istället.

Och det är tack vare Journalisten Steve Noviello som kuddarna blivit en snackis. Han och en vän var ute på shoppingrunda när de fick syn på kuddarna och bestämde sig för att filma dem och samtidigt leka inredningsproffs. Filmen har fram till idag visats över 31 miljoner gånger och nu får Steve mail från hela världen om folk som frågar vad kuddarna finns att köpa.

Och visst finns de att köpa. Kuddarna kommer i flera olika färger och storlekar och finns bland annat att klicka hem frånNebraska Furniture Mart för cirka1270 kr. 

Priset kan tyckas rätt saftigt för en paljettkudde, men som männen i klippet själva konstaterar - du får ju trots allt tusen olika kuddar för pengarna. ;)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 8 nr av Sköna hem - få 4 rödvinsglas från iittala. Läs mer!