Se vad som händer när Homer Simpson försöker ta sig an en Ikea-manual!

Så går det till när Homer Simpson försöker bygga ihop en soffa på klassiskt Ikea-manér!

Den rostbruna och vid det här laget förmodligen rätt nedsuttna soffan hemma hos familjen Simpsons syns i varje intro och är något av ett signum för hela serien. Sista avsnittet i The Simpsons 27:e säsong kickar igång med att Homer Simpson försöker bygga en soffa med något som definitivt liknar en Ikea-manual. Marge menar på att de behöver köpa en ny soffa från affären (eller en ”coüch” från ”the shøp” som det uttrycks på något slags låtsas-skandinaviska) och vad vi får se är ett bildspråk som för tankarna direkt till en Ikea-manual och hur Homer sedan (med hela sin valnötshjärna) försöker få ihop den där nya soffan (Ikea-manualen skriver han dock om med sina favoritattiraljer...).

TITTA OCKSÅ PÅ: Ikea släpper in 100 katter i ett varuhus och sötchockar världen!

The Simpsons, den grällt färgade tecknade vuxenserien, har nog inte undgått någon genom alla år. Serien, som nu är uppe i 27 säsonger, såg dagens ljus 1989, och kretsar kring familjen Simpsons liv i den fiktiva amerikanska småstaden Springfield. Pappa Homer Simpson, med en hjärna stor som en valnöt, är familjens överhuvud, och kanske inte världens smartaste tecknade figur om man säger så. Han älskar doughnuts. Och öl. Övriga familjemedlemmar är sonen Bart som alltid hittar på hyss, dottern Lisa som är smartast i hela familjen och en superstjärna på saxofon, minstingen Maggie som inte har överdrivet många repliker i serien älskar sin napp rätt och slätt, och sist men inte minst mamma Marge med den enorma kleinblå frisyren som gör allt för att hålla ihop sin speciella lilla familj.

Kolla The Simpsons, med Homer Simpson himself i huvudrollen, roliga Ikea-hyllning!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!