”Skitsoffan” fastnade under flytten – annonsen på Blocket får alla att skratta

Det gick åt skogen när Jaanus Heeringson skulle bära upp sin soffa till nya lägenheten i Göteborg. Mellan våning tre och fyra fastnade möbeln i trapphuset – där den fortfarande står kvar och väntar på en ny ägare.

"Skitsoffan går inte att få upp till våning fyra utan valde att kila fast sig i trappen till förtret för alla som bor högre än vån 3. Den har tjänat oss väl men nu orkar jag inte se aset längre så jag slumpar bort den till den som är villiga att transportera bort den."

Så börjar Jaanus Heeringsons roliga Blocket-annonssom just nu gör succé i sociala medier.

– Det visade sig vara lägre i tak på tredje våningen så det korkade ihop. Det var fullkomligt kört. Det gick verkligen inte att få upp soffan, berättar Jaanus Heeringson för Sköna Hem.

"Skitsoffan" fick helt enkelt bli kvar i trapphuset, där den nu står och väntar på en ny ägare. Alternativt tills Jannu Herringson får tag i en motorsåg och kan såga itu den. Och efter all uppmärksamhet som soffan har fått så har Jaanus Heeringson bestämt sig för att om den blir såld så ska han skänka de pengar han får för den till BRIS.

Soffbristen i sitt eget hem har Jaanus löst genom att köpa en ny soffa – en modulvariant som går att plocka isär och därmed kommer upp för alla trappor. Slutet gott, allting gott! :)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!