Spana in våren hos Åhléns (med inspiration hämtad från världens alla hörn)

Våren på Åhléns är full av både färg och mönster. Den röda färgskalan är utgångspunkten, kryddad med ockra, brunt, blått och bladgrönt. Kanske hittar du något som passar in hemma hos dig?

Våren på Åhléns hemavdelning fortsätter med trendtemat Kinship – en hyllning till globalt släktskap.

Inspirationen till Åhléns nya hemkollektion har hämtats från världens alla hörn. Olika influenser mixas och skapar nya släktband mellan både människor, kulturer och kreativa uttryck. Det här året lyser den ljusa pastellpaletten med sin frånvaro och in träder mörkare nyanser.

Mönsterbilder och former är grafiska och uttrycksfulla medan basen är mer sofistikerad och subtil. Den röda färgskalan är utgångspunkten, kryddad med ockra, brunt, blått och bladgrönt.

Saknar du ibland det ljuva 60- och 70-talet så kommer du troligtvis tycka om vibbarna som kommer med 2018 års nya trender.

Det här temat är som en smältdegel där världsinfluenser kokats ner och kryddats med starka 60- och 70-talsvibbar. Här möts minimalism och maximalism, elegans och enkelhet, lekfullhet och allvar.

Nyfiken på kollektionen? Här är några godbitar värda att uppmärksammas

Foto: Åhléns

Förvaringskorg, 399:-

Foto: Åhléns

Keramikdekoration, 59:-

Foto: Åhléns

Sittpuff i sammet, 399:-

Foto: Åhléns

Kuddfodral, 299:-

Foto: Åhléns

Hängstol, 499:-

Foto: Åhléns

Vas, 129:-

Foto: Åhléns

Blombänk, 1299:-

Foto: Åhléns

Pläd, 499:-

Foto: Åhléns

Soffbord, 2499:-

Foto: Åhléns

Matta, 199:-

Foto: Åhléns

Ljuslykta, 29:-

Foto: Åhléns

Fåtölj, 1499:-

Foto: Åhléns

Kudde, 199:-

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 300 000 andra - läs Sköna hem! Se erbjudande!