Vilken lampa passar i min vita hall?

Fråga Vilken lampa passar i min vita hall? Jag har en väldigt vit hall med ekparkett i, högt i tak och stuckatur, hallen har många dörrar till olika rum, dörrarna också vitmålade. Jag har nu fått för mig att jag vill ha lampor i färg i taket, eller är det galet tänkt? Jag har en stor golvstående röd skinnspegel på golvet som enda detalj. Vilken typ av lampa skulle du föreslå? Jag gillar det mesta men har förkärlek för lekfull design. Tror att jag också vill ha en stol innanför dörren för att sitta på när man klär på sig, vad tror du om det? Färg?

Fråga

Vilken lampa passar i min vita hall?

Jag har en väldigt vit hall med ekparkett i, högt i tak och stuckatur, hallen har många dörrar till olika rum, dörrarna också vitmålade. 

Jag har nu fått för mig att jag vill ha lampor i färg i taket, eller är det galet tänkt? Jag har en stor golvstående röd skinnspegel på golvet som enda detalj. Vilken typ av lampa skulle du föreslå? Jag gillar det mesta men har förkärlek för lekfull design. 

Tror att jag också vill ha en stol innanför dörren för att sitta på när man klär på sig, vad tror du om det? Färg?

Alexander

Svar

Jag tror att om du lägger till lite mer färg i din hall så blir den lite mer spännande. Då du har en röd spegel som sätter tonen i hallen så tycker jag du ska titta på lampan PXL pendel/leverantör Zero, finns bl.a. på Svenssons i Lammhult. Den blir ett härligt blickfång och en lekfull hall. 

Till det skaffar du en enkel rökgrå plexistol för avlastning i hallen, den följer upp det mörkare i lampan och ger en tuff känsla.

Jessica

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!