Bra tapet i rum för både sömn och arbete?

Jag ska välja tapeter till ett rum som både är sovrum och arbetsrum. Det ger mig beslutsångest!

Fråga

Jag har beslutsångest när det gäller nya tapeter i ett kombinerat kontor/sovrum där de flesta möblerna är körbärsfärgade förutom en säng placerad på ena kortsidan, vilken är antikvit.

Vad skulle du rekommendera för tapeter till dessa färger, för att ge rummet harmoni och balans?

Benny

Svar

Hej Benny   

Jag tycker du ska fortsätta i en varm färgskala, särskilt då möblerna sätter en varm ton i rummet och det är ju alltid trevligt med varma toner i just sovrum. Våga lägga mönstrade tapeter på alla väggarna för att få ett rum med lite karaktär. En kombination av fond + ett annat mönster ger rätt känsla!

En varmt gul fondvägg med en ny tapet från Cole & son; `Frontier`, lyfter fram möblernas färgskala, även det vita som finns i sängen finns med i tapeten. 

Tapetsera resten av rummet med en fräsch rand; `Lisen` i varma gråtoner, från Sandbergs tapeter. Då får du ett ombonat maskulint rum som lämpar sig för arbete såväl som vila.

Jessica

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!