Nya trendfärger hösten 2019 – 20 unika nyanser för ett vackrare hem!

Nu släpper vi höstens nya trendfärger i succékollektionen: I samarbete med färgproducenten Caparol presenterar Sköna hems inredare en färgkollektion med 20 unika nyanser, varav 10 är helt nya för säsongen!

Ämnen i artikel:

Med matt färg kan man våga mer!

Vår färg ger en unik färgintensitet. Den har en så matt och torr look att ytan känns keramisk när man drar handen över den! 

Det gör att även kulörstarka nyanser upplevs som lugna och harmoniska.

Inspiration! Så ser Caparol by Sköna hems färgkollektion 2019 ut i ditt hem!

Sköna hems egen färgkollektion innehåller 20 helt unika nyanser.

Det nya rosa

Purity är vår nya variant av rosa, en kulör som definitivt vuxit ur barnrummen och blivit salongsfähig – både sensuell och oskuldsfull. Här har vi ramat in det rosa med krämiga Smooth och vita snickerier som ger rummet fräschör.

Svalka

Djupt poolgröna Clear ger ett lugnt och stilla intryck och blir mycket elegant ihop med vitt och svart.

Smooth & easy

Här har vi använt en naturnära palett i cremebeige, varmt vitt och svalt grått. Den målade ytan är så torr och matt att den känns keramisk när man drar med handen över den.

Vila i det gröna

Verdure är vår klassiskt gröna nyans med mycket svärta i sig – lätt att använda och tycka om. Här blir den en lugnande fond till ett personligt stilleben.

Som en varm famn

Tänk safari och sanddyner – eller en elegant kamelhårsulster att svepa om sig när det är kyligt. Vår nya härligt varmbeige Embrace är lyx i all enkelhet. Extra fin ihop med brända kryddiga toner på textilier, trä, rotting och läder.

Badrumslyx

Här har vi skapat ett badrum som är lite som en makron-kaka med sina härliga färger! Väggen är målad med Hazy som gör sig fint till den lila kommoden och keramiken i ockra.

Livfull elegans

Classy är en klassisk blågrön kulör, elegant och kaxig på samma gång – en vacker fond till vita snickerier och råa material som trä, sten, läder och stål. Den mörka nyansen tar inte över rummet utan ramar in det på ett behagligt sätt, och lyfter fram inredningsdetaljer och konstverk.

Sedan tidigare finns dessa färger i kollektionen Caparol by Sköna hem

Fint i fil

Två rum som möts kan verkligen påverka och lyfta varandra färgmässigt. Här har vi valt två pasteller som harmonierar väl tack vare en svärta som förenar. Inredningen knyts ihop av att de två kulörerna tas upp i möbler, textilier och accessoarer.

Matt mot blankt

Vintagestolarna har fått nytt liv, målade med mattlackfärg Finest matt lacquer från Caparol by Sköna hem i kulören Luscious, och ny klädsel i blänkande blå sammet Trentino stretto, 450 kr/m, Designers guild. Väggen är målad med Finest matt wallpaint i lila kulör Flare. En spännande kulörkombo!

Färg ger liv

Färg lyfter verkligen konst och föremål. Så här effektfull kan samlingen bli när den matchas ton i ton med en nästan fluorescerande blå fond. Lägg märke till hur allt det blå får de röda pionerna att poppa!

Den nya fondväggen

Med hjälp av dekorlister och en väggfärg som tar för sig förvandlas ett bortglömt väggparti till ett intressant blickfång. Ni vet, den där vrån som inte riktigt är något – det kan vara änden på en korridor eller ett bortglömt prång. Det är där man kan våga! De vita listerna accentuerar ytterligare.

Vår variant av gult

Gult ligger helt rätt i tiden. Vår version är en djupgul kulör som står sig även när trendvindarna vänder. En naturlig färg med något historiskt och ursprungligt över sig. Här vackert framhävd av den ljusare bröstpanelen.

Låt grönskan komma in!

Våra gröna kulörer hämtar sin inspiration från skogens varma toner: mossa, mylla, barrträd. Färger som inger en lugn, trygg och jordad känsla. Alla väggar är målade med helmatta och

unikt nötningståliga Finest matt wallpaint från Caparol by Sköna hem.

Den perfekta nyansen mellan grått och blått

En färg som gör det lätt att andas. Drömsk, sval och luftig. För att ge sovrummet en lugn atmosfär utan störningsmoment har vi målat listerna ton i ton, valt en stillsam linnegardin och varit återhållsamma med väggkonst.

Varför välja en färg när man kan få två? Eller tre!

En mörkare väggfärg nertill och en ljusare upptill skapar rymd och ger en känsla av att möblemanget samlas ihop. Höjden på de rosa färgfälten är här valda utifrån möblerna. Taket är ”nerdraget” och avslutas med en list.

Leve kontrasterna!

 Pigmentstarka, vibrerande blå kulören Vivid är nästintill fluorescerande. Supersnygg till vita snickerier och kontrasterande vinrött.

Lila med lugn svärta!

Lila Flare är kulört men innehåller så mycket svärta att den upplevs lugn och stilfull.

Gul som gör sig på stor yta!

Väggen är målad i varmgula Harvest

 som blir härligt

intensiv när den målas på en större yta.

Blekt blågrått!

Blekt gråblå kulören Airy skapar lugn atmosfär.

Sofitiskerad röd!

Intensivt djupvinröda Luscious är en sofistikerad och klassisk kulör som bildar en elegant bas till föremålen du vill framhäva.

Två toner i harmoni!

Här har vi målat två angränsande rum i matchande kulörer, Scenery och Myth, inspirerade av skog och natur. Två härligt harmoniska nyanser som blir väldigtvackra tillsammans med mörkt trä, milt rosa och brända terrakottatoner.

Hela kollektionen – välj bland 20 unika kulörer!

Färgspecialisten Caparol och inredningsexperterna på Sköna hem, Sveriges ledande magasin 

inom heminredning, har tagit fram en kollektion unika kulörer och färger för väggar och snickerier. 

Välj Finest Matt Wall Paint för väggar och tak, eller Finest Matt Lacquer för målning av möber och snickerier. 

Det här är en helt ny färg med vackert matt yta som tål både nötning och avtorkning.

Caparol by Sköna hem är skapad för dig som vill inreda ditt hem med en stilsäker och hållbar färgsättning. 

En färgkollektion framtagen med omtanke om människor och miljö, för att enkelt uppnå målet med målning – Coloring Stylish Homes.

Kollektionen finns till försäljning hos Caparols återförsäljare och i Caparols webbshop. Läs mer på caparolfarg.se eller skonahem.com/caparol.

Av: Marie Wärme, Karolina Karlsson, & Charlotte Pettersson Ass: Rebecca Kobus, Karolin Wikström Foto: Martin Cederblad

LÄS MER:

 Se alla inspirationsbilder från 2018

Detta är Caparol by Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 300 000 andra - läs Sköna hem! Se erbjudande!