VIll ha en fondvägg… med Missonimönster!

Behöver lite tips och idéer från en med lite smak. Jag skulle vilja ha en fondvägg med Missonimönster.

Fråga

Det ena är att jag så galet gärna vill ha en fondvägg i sovrummet med ett Missoni mönster, deras ziczac rand i flera färger.

Har letat överallt utan resultat. Det andra är att jag till det vill ha hjälp med ett matchande överkast, spelar ingen roll på färgskalan om detta är ngt du kan trolla fram åt mig på ett inte för kostsamt sätt..omöjligt?

Gunilla

Svar

Hej Gunilla,

Förstår ditt dilemma, jag har aldrig sett en Missoni tapet, vad jag vet så   producerar de ej tapeter.

Det man kan göra om man har ett mönster är att göra sin egen tapet/ fototapet som man måttbeställer i de flesta färgbutiker per m2.

Isåfall så skaffar du en bit Missoni tyg och fotar av det med en minst 6 mega pixel kamera, ju högre upplösning desto bättre för bildens skärpa i större format.

Sen tar du med dig din bild till din tapetbutik som sedan sänder den till tillverkaren med önskemål om hur många repetitioner mönstret ska ha, färgtonen osv. Sen har du din tapet på ca 1 vecka.

Till detta skaffar du sedan ett enfärgat överkast som fångar upp en av tonerna i tapeten och kanske kompletterar med en Missoni filt eller ett par kuddar på sängen så blir helheten bra.

Jessica

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!