Posh living visar Caparol by Sköna hem – just nu 10 % rabatt!

Är du nyfiken på hur kulörerna i kollektionen Caparol by Sköna hem ser ut i verkligheten? Kom in till inredningsbutiken Posh living och hämta både inspiration och just nu en kupong som ger dig 10 % rabatt på färgen!

Inför varje säsong går Posh living noggrant igenom kommande trender. Detaljer, former, färger, materialval och texturer väljs ut och diskuteras.

Redan under hösten 2017 präglades butikerna av jordiga mustiga färger och smutsiga pasteller med inslag av nude-brunt-rosa och terrakotta. Dessa färger har följt med in i våren och just rosa, brunt och terrakotta är färger som nu etablerar sig på allvar.

När Posh living valde kulörer från Caparol by Sköna hem var ambitionen att skapa lekfulla men samtidigt eleganta och sobra miljöer där vårens trendfärger verkligen får ta plats på väggarna och låta möbler och inredningsdetaljer bli accenten snarare än vice versa.

– Sköna hem i samarbete med Caparol har lyckats skapa och lansera en fantastisk palett med både trendriktiga och hållbara färger jag hoppas få se mer av, säger André Lundquist, VM Posh living.

LÄS OCKSÅ: Inred med Sköna hems egna färger – unik kollektion med 16 lyxiga kulörer

Under våren har Posh Living valt att måla ett antal väggar i sina butiker i Stockholm.

Är du nyfiken på hur kulörerna i kollektionen Caparol by Sköna hem ser ut i verkligheten? Passa på att besöka Posh living på Sveavägen 41 eller på plan 3 i Moodgallerian i Stockholm. Just nu får du dessutom en kupong på 10% rabatt på färgen när du besöker någon av Posh livings butiker!

LÄS OCKSÅ: Se alla bilder ur kollektionen Caparol by Sköna hem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 8 nr av Sköna hem - få 4 rödvinsglas från iittala. Läs mer!