Tiger of Sweden samarbetar med Alcro

Tiger of Sweden uppåt väggarna blir möjligt när Alcro och Tiger of Sweden tillsammans lanserar den svarta kulören T/J Black.

Inför höstkollektionen inleder Tiger of Sweden/Jeans och Alcro ett samarbete över inrednings– och designgränserna genom att lansera den gemensamt framtagna kulören T/J Black.

– Färgen vi har tagit fram är en torr, matt och bruten svart som karaktäriserar höstens kollektion. Svart är inte bara en viktig kulör utan även en grundsten i hela Tiger of Sweden/Jeans uttryck och vad vi står för, säger Claes Berkes som tillsammans med Johan Schalin och produktchefen Fredrik Folkesson designar Tiger of Sweden/Jeans.

Svart syns mer och mer i designsammanhang inför hösten. Istället för att bära rollen som den ständiga bakgrundsfärgen har det svarta synts på allt från grafiska, svarta mönster på inredningsmässan i Milano

Tiger of Sweden/Jeans färg T/J Black finns hos Alcros återförsäljare från och med slutet av oktober.

Behöver du svart inspiration? Kika in i vårt galleri, Svart!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!