Vilken tapet passar till vitt och valnöt?

Vi ska göra nytt kök med vita luckor, bänkskiva i valnöt och täcksidor i valnöt på väggskåpen. Vad ska jag ha för tapet som funkar till vitt och valnöt? Vi ska även ha valnötsgolv. Blir det för tråkigt?

Fråga

Vilken tapet passar till vitt och valnöt?

Vi ska göra nytt kök med vita luckor, bänkskiva i valnöt och täcksidor i valnöt på väggskåpen. Vad ska jag ha för tapet som funkar till vitt och valnöt?

Vi ska även ha valnötsgolv. Blir det för tråkigt?

Jessica

Svar

Hej Jessica!   

Valnöt och vitt är en snygg kombination tycker jag. Gillar att ni även följer upp med ett golv i samma träslag, det ger en bra sammanhållning av färger och materiel i köket. Snyggt och sobert!

Varför inte kombinera detta med en fin randig tapet i mjuka toner, se ”Morgan stripe” av Ralph Lauren. Den blir perfekt att rama in kökets känsla med. En rand i vitt, beige och svart som ger en klassisk men lite tuff känsla i köket. Det är lätt att kombinera denna färgskala vidare med fler rostfria eller svarta detaljer!

Jessica

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!