Så röjer du den klassiska julen för att ge plats åt ett glittrigt nyår

Foto: Martin Dimitrov

Efter julen kan det vara både härligt och festligt att uppdatera inredningen lite inför nyår. Här kommer 6 tips på hur du kan göra.

Ämnen i artikel:

Röda inslag, tomtar och klassiska juldekorationer är ju så otroligt härligt under juldagarna. Men när nyår börjar närma sig så röjer vi det röda och ger plats åt det glittriga! Gott Nytt År!

1. Klä om granen

Ett enkelt men effektfullt tips på ståtlig nyårsdekoration. Klä om granen. Ta bort allt rött, alla tomtar och polkakäppar och ge plats åt glittriga och frostiga silverdetaljer eller glamouröst guld. Bra tips för att ge julgranen ett helt nytt liv!

Foto: sofiaworld

2. Återanvänd julkulorna till nyårsdukningen

Välj de guldigaste eller silvrigaste julkulorna och använd dem till nyårsdukningen.

3. Återanvänd granens glitter

Gör en foto-backdrop till nyårsfestens Gott-nytt-år-selfies av julgransglittret!

4. Gör snittbuketter av julgrupperna

Lika härligt det är med julblommor till jul, lika tröttsamma är de, handen på hjärtat, precis efter jul. Ja, i alla fall de klassiska jularrangemangen. Tips: Gör snittblommor av julens blommor till nyår.

LÄS OCKSÅ: Enkelt och effektfullt blomsterarrangemang till nyår som alla kan göra

5. Byt duk

Ett enkelt sätt att variera inredningen under högtiderna är att byta ut textilier. Byt julens röda och mustiga färger mot krispigare nyårsfärger.

Foto: Kondor83

6. Byt gardiner

Har du röda julgardiner så blir det en helt annan nyårskänsla om du redan i mellandagarna byter tillbaka till dina gamla vanliga! Testa!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 300 000 andra - läs Sköna hem! Se erbjudande!