Har du problem med att ett rum där hemma inte får in tillräckligt mycket naturligt ljus? Istället för att behöva köpa en massa lampor att ljusa upp rummet kan du testa det här knepet först. Det är effektivt och snyggt!

Inte alla rum är välsignade med bra ljus. Ibland kan ett dåligt placerat fönster hindra att det naturliga solljuset kommer in i rummet. Andra gånger kan det vara att ett fönster är bra placerat – men ett träd eller något annat utanför skymmer för solljuset.

Om du har ett rum hemma som inte får in så mycket solsken och ljus finns det ett jättebra trick att ta till, som inte innebär att du måste preppa rummet med flera starka lampor.

Tricket? Placera en lampa framför en spegel! Lampan reflekterar ljuset från lampan över hela rummet, och på så sätt öppnas  rummet upp mer tack vare ljuset.

Om rummet inte är mörkt på grund av dåliga fönster, utan för att du har mörk inredning så passar det här knepet såklart lika bra. I ett sovrum till exempel är det väldigt fint att placera en spegel ovanför nattduksbordet och sedan ställa en mindre lampa framför.

Bildkälla: Hunted Interior

Maxa vinsten när du säljer!

  • 8 filmer där inredaren Andrea Brodin stylar ett hem inför försäljning
  • Checklistor för hur du själv ska göra – rum för rum!
  • Bästa homestyling-knepen: möblering, detaljer + sista-minuten-tips
  • (Kursen funkar lika bra för dig som bara vill få lite fint hemma!)

Shk knapp ny