Gör den smartaste städprylen själv (absolut bäst till ingrodda kakelfogar!)

Här kommer ett riktigt smart sätt att rengöra, inte bara dina ingrodda kakelfogar, utan även en rad andra skrymslen och vrår i hemmet. Här förenas städning med teknik kan man väl säga. Två saker behövs, en skruvdragare eller borr samt en skurborste (och lite skruvar) och du har en städpryl som passar extra bra för dig som vill ha jobbet snabbt gjort.

Ok, handen upp du som aldrig har legat på knä i badrummet med en skurborste eller tandborste och gnott i fogarna för allt vad tygen håller? Räcker du inte upp handen på den frågan kommer här ett mycket rolig tips, väl värt att prova för den händige! Kreativitet förenat med städning. Älskar när folk produktutvecklar alldeles själv. Här har någon kommit på den briljanta idén att förena en skurborste med en elektrisk skruvdragare.

Enklare kan det knappast bli att rengöra ingrodda kakelfogar! Och rent blir det garanterat. Bara du tar dig lite tid att bygga ihop själva borsten så kommer städjobbet ta mindre tid i anspråk. Helt klart värt att testa!

Och förmodligen är denna hemsnickrade borste en dröm för effektiv ugnsrengöring!

Runda diskborstar med hål i finns bland annat hos John Wall. Det finns också lösa borsthuvuden i trä, då är det bara att borra ett hål innan skruven dras in.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!