Få bort rödvinsfläckar på duk med mjölk (garanterat resultat utlovas)

Det här är ett knep som verkligen fungerar! Till och med städexpert Marléne Eriksson garanterar att det här fungerar på väl intorkade rödvinsfläckar.

Oh no, rödvinsfläck på vita duken, vad gör du? Förmodligen häller du en hög salt på fläcken och hoppas att det funkar. Salt mot rödvinsfläckar är ett väl vedertaget och väl beprövat knep, men är det någon som fått det att fungera? Det behöver du inte fundera längre på, för vi har hittat det ultimata knepet mot rödvinsfläckar. Mjölk mot rödvinsfläckar fungerar garanterat. Vi har testat på en vit linneduk. Resultatet ser ni här:

LÄS OCKSÅ: Så putsar du dina mässingsljusstakar – lätt och snabbt (och med bäst resultat)

Få bort rödvinsfläckar med mjölk (lätt som en plätt!)

Tack för tipset Städexpert Marléne Eriksson, som också garanterar att detta knep även fungerar på väl intorkade rödvinsfläckar. Så, skulle oturen vara framme under middagen är det bara att lugnt sitta kvar och avsluta trevligheterna och ta tvätten dagen efter!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!