14 annorlunda objekt till salu på Hemnet

Det är inte bara ordinära bostäder till salu på Hemnet. Vi har bland annat hittat ett flygfält, ett sagoslott och Gustav II Adolfs fältmarskalks barndomshem...

1. Eget flygfält med tillstånd för flygtrafik utanför Katrineholm. 20 miljoner kronor.

2. Ett sagoslott i Frankrike, Toulouse. Ca 23 miljoner kronor.

3. Dämmans fyrplats i Kalmarsund. En egen fyr med garanterad havs– och landsutsikt. 19 miljoner kronor.

4. Ett skogsskifte utanför Norrköping. Den totala arealen uppgår till drygt 268 hektar med 241 hektar produktiv skogsmark. 18,5 miljoner kronor.

5. Uddetorps säteri, utanför Borås, med anor från 1500-talet, där Gustav II Adolfs fältmarskalk Lennart Torstensson växt upp. 17 miljoner.

6. Rymlig magasinsbyggnad om två plan med tillhörande kaj med plats för flertalet djupgående båtar. 15 miljoner kronor. Klädesholmen, Tjörn.

7. Fagerudd, en fantastisk skärgårdsegendom med möjlighet till både jakt och fiske. Marken utgörs av en udde med jaktstuga och en vidunderlig utsikt över marken och vattnet. Marken ingår i Hammarbergets naturreservat. Tyresö. 14, 1 miljoner.

8. Ett engelskt ”Country House” på 300 kvm enskilt beläget i kanten av Kivik med trädgårdspark på 20.000 kvm, 13,5 miljoner.

9. Äggproduktionssanläggning belägen nord väst om Eslöv. 13 miljoner.

10. Ski-lodge med högt läge i Åre. Innehåller bland annat 5 sovrum, 2 stora terrasser, ångbastu, biljardrum, två öppna spisar och skoterrum. 12,5 miljoner.

11. Kneippen, ett av de mer spektakulära husen rent byggnadshistoriskt. Byggnad om 370 kvm uppfördes 1897 av arkitekt Werner Northun. Kneippgatan 10, Norrköping. 12 miljoner.

12. Handelsträdgård i Fjärestad, norr om Vallåkra. Bostad samt två förmansbostäder. 22 547 kvm växthus uppförda i aluminium samt ca 2,5 hektar mark. Helsingborg, 12 miljoner.

13. Privatbostad som av Chalmers Arkitektur är utsett till ett av de 150 viktigaste byggnaderna i Göteborg. Prisbelönat för sin arkitektoniska utformning i Bauhaus-stil. 11,9 miljoner.

14. Mälarhuset, café och stugby består av ett stort boningshus, restaurang, litet minilivs och 23 nästan nya stugor lummigt omgärdat av härliga äppleträd, björkar och buskar. 19, 9 miljoner.

Bildkälla: Hemnet

Läs också: 

Billigast på Hemnet – fritidshus norr om Österlen för 1 kr

Egna öar till salu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!