Art déco och designklassiker i trendig våning

Den kala företagslokalen har förvandlats till en trendig studio. Designklassiker samsas med art déco, vackra detaljer och smarta lösningar.

Citymails företagslokal har förvandlats till ett trendigt boende. Lokalen var helt i vitt och är nu färgsatt med koppargrönt, mörkt grått och ett tak i smutsrosa. Alla väggfärger är noggrant utvalda och inköpta från Farrow & Ball.

Trots stora fönster finns inget annat än rullgardiner. På väggarna inte en tavla, de väl utvalda detaljerna, färgerna och möblerna räcker gott och väl!

– Jag är väldigt ombytlig berättar Hanna som äger våningen. Men jag har ett bestående inredningsmotto – att ingenting ska vara vitt. Många är så rädda för färg. De tror att rummen blir mindre om man målar med mörka färger, men det blir det ju inte. Det blir bara mörkare, och då får man inreda med många lampor istället.

Vardagsrum

Foto: Sanna Lindberg
Foto: Sanna Lindberg
Foto: Sanna Lindberg

Matplatsen med udda stolar.

Foto: Sanna Lindberg

Fantastiskt skåp fyndat på Bukowskis market.

Publicerad i Sköna hem nr 5, 2012.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!