Det här får du för 980 miljoner kronor – dyraste privatbostaden till salu i USA

Gillar du mörkt trä och oändligt med gräsmattor, då gillar du det här. USAs dyraste bostad. Dessutom fyndläge med prislappen nedsatt från 1,3 miljarder kronor till 980 miljoner....

Ursprungspriset för magnifika Copper Beech Farm, belägen i fashionabla Greenwich, Connecticut, knappt en timmes bilväg från New York är svindlande 1,3 miljarder kronor. Men när köparna sviker är det precis som för vem som helst, priset måste anpassas efter efterfrågan. Så alla som har närmare miljarden över, nu är det köpläge, Copper Beech Farm – nu till salu för 980 miljoner kronor.

Som säljare står John Rudy, affärsman som gjort sig en förmögenhet på timmer. Anledningen till försäljningen sägs vara att barnen är vuxna och har flyttat hemifrån. John Rudy har ägt huset sedan 1985.

Fakta om huset:

Byggår: 1890.

Boyta: 1 400 kvadratmeter

Tomt: 20 hektar mark och en strandlinje på över en kilometer samt två mindre öar. På tomten finns en tennisbana, två växthus, mängder av äppelträd, en 25 meterspool och en 550 meter lång driveway.

Bildkällor: curbed.com

Läs också:

Budgivningens känslomässiga berg-och-dalbana – en rolig historia!

Byt miniettan i stan mot palats på landet

Hallen är bostadens viktigaste rum – så skapar du en inbjudande hall

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu! 4 nr av Sköna hem för endast 169 kr. Köp nu!