En helt egen ö på Grönholmen till salu

Att ha en egen ö är inte längre en avlägsen dröm. Vid Grönholmen hittar du Hemmarö där skog, klippor och ett nyrenoverat hem står redo för bara dig!

Hemmarö i Grönholmen finns en femrummare på 105 kvadratmeter till salu. Det som gör sjötomten speciell är att den ligger på en helt egen ö invid Ängssjö nationalpark. På ön hittar du gästhus, bastu, rymliga båtbryggor, terasser och självfallet en helt egen lummig skog och natur att promenera omkring i.

Känner du en längtan till ro och avskildhet och vill ha natur och vatten nära — är denna ö något för dig.

En omväxlande natur med skog, klippor, vikar och badstränder hittar du på den 8200 kvadratmeter stora Hemmarön. 

Huvudbyggnaden är vinterbonad med stora sällskapsytor och öppen spis. Fönster som vätter ut mot vattnet och uteplatser i flera vädersträck. 

Här finns även ett gästhus med kök, vardagsrum och två sovrum. En vedeldad bastu med sjöutsikt, helikopterplattform på öns höjd och flera närliggande skärgårdsresemål i närheten av Grönholmen. Till ön tar det en timmes färd från Stockholm.

Ön på Grönholmen är till salu för utgångspriset är 11 900 000 kr hos mäklarfirman Sotheby´s International Realty.

Res till Japan med Sköna hem!

12–19 november 2018

Sköna hems exklusiva resa till Japan bjuder på två sidor av det fascinerande landet: Det ultramoderna Japan, med världsledande inredning, arkitektur och teknologi – och det historiska Japan, med uråldriga tempel, zenträdgårdar, kejsarpalats och samurajstäder. Följ med!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!