För hundar och ungar

En familj med fyra sportande ungar och en hund har särskilda hallbehov. Så när källaren skulle byggas om gjordes också en 16 kvadratmeter ny vardagsentré för dem. Här finns plats för både sportprylar, skolväskor och blöta tassar.

Vardagsentrén i sekelskiftesvillans källarvåning löste många problem. Här kan fyra sportiga barn få gott om plats för sina tennisutrustningar och kläder samtidigt som hunden får plats att vifta på svansen. Väggen är klädd med vitmålad pärlspont, med en klassisk blårandig tapet upptill. Hallinredningen i källarvåningen är ritad av Dina el Midani arkitekter, och hatthyllor liksom övriga snickerier är byggda på plats.

 Utmed väggarna finns sittbänkar med lådor under till förvaring av vantor, mössar, halsdukar och sådant som ska vara ur ­vägen. På bägge sidor om dörren finns klädhängare med hatthyllor ovanför, och under står skohyllor med rejält med plats för ­säsongens aktuella skor. Golvet har tålig klinker med golv­värme – klarar både grus och hundtassar.

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!