Annorlunda lösningar – sätt gräsmattan på väggen!

Grönt konstgräs på väggen visade sig inte bara vara snyggt, utan också en utmärkt ljuddämpare!

150 kvadratmeter kök, matsal och soffhörna i ett, med svart skiffergolv och grön konstgräsvägg. Allt-i-allo-bord av en gammal målarbänkskiva och stålunderrede i egen design. Stolar Urban, Ikea. Soffa och skåp, Bolia.

Foto: REBECCA MARTYN

Den tidigare skolsalen är nu, precis som då, ett rum mest för barnen. Lyckligtvis kunde man här behålla de gamla parkettgolven. Soffa från Bolia och på väggen en moodboard kring arkitektur och inredning.

Foto: REBECCA MARTYN

Utsikt över de skånska sädesfälten. Det frostade glaset kring huvudentréns dörr släpper in mycket ljus, men bjuder inte på insyn.

Foto: REBECCA MARTYN

Underredet till glasskivan var förbrukat, det fanns ett enormt överskott av inredningsmagasin och glasskivan var ju fortfarande helt ok. Kombinationen blev ett schyst soffbord.

Foto: REBECCA MARTYN

Sovrummet ligger i fil längs med gången genom huset. Överkast Tine K home, kuddar från Day home och massor av personliga fotografier.

Publicerad i Sköna hem nr 6, 2013.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!